SMOKEY

SMOKEY


Kön: Hankatt

Född: 2022-03-01

Färg: Blå

Pälstyp: Lurvig

Status: Kastrerad, idmärkt och vaccineradMycket lekfull och gosig!


Smokey är mycket interaktiv, han vill att man leker med honom, och när man vilar vill han vila tillsammans. Han gillar att lägga sig på ens kropp, han sträcker sig så att han når fram till huvudet, på så sätt gosar han så mycket det bara går! Sängen är hans favorit ställe, han älskar att gräva sig under täcket och sova där.

 

Han leker helst med en sträng som man viftar fram och tillbaka framför honom, så att han kan jaga det. Man kan också springa iväg med strängen, då gillar han att springa efter en. Han är som en liten hund på så sätt! Om man viftar strängen framför skrapträdet försöker han gripa strängen samtidigt som han skrapar trädet, det gillar han väldigt mycket. Han har en ganska aktiv jaktinstinkt, när man har fågelmat ute på balkongen blir han mycket investerad i fåglarna som kommer förbi.

 

Man kan bära och klappa honom, men han gillar inte om man lägger honom på ryggen. Däremot så visar han magen när man klappar honom, han låter en klappa magen men han gillar att leka med handen om man inte är försiktigt. Man ska också vara försiktigt när man sitter med benen i kors, det kan hända att han börjar leka med foten som är i luften!

 

Han föredrar vanlig torrfoder och han kan gilla små delar av skivad kokt skinka, och okokta nudlar gillar han att tugga på också. Hans absoluta favoritmat är, dock, kräftor! 

 

Han passar till ett hushåll där det finns tillräckligt med folk som har tid och lust att leka med honom - han behöver verkligen denna uppmärksamhet. 

 


info@kattinorr.se


 

Smokey1
Smokey2
Smokey3
Smokey5
Smokey8
Smokey4
Smokey6