Zafiras Minne

Till Zafiras minne

En sen regnig kall septemberkväll uppbådade Zafira sina sista krafter för att söka hjälp hos en familj. Hon var väldigt mager och utan ork. Zafira fick akut komma till Djursjukhuset där det konstaterades att tempen var så låg att det inte gav utslag på termometern.


Zafira försökte kämpa för att överleva och visade tecken på förbättring. Hon fick ligga med dropp och värmedyna och hade mänsklig kontakt. Torsdag morgon två dagar efter intagningen orkade Zafiras kropp inte mer. Hon klarade inte av omställningen. Zafira blev ca 6 månader gammal.


Till Zafiras minne har vi öppnat ett konto som riktar sig endast till katter i föreningen, katter i utsatta situationer som behöver akut veterinärvård.

Ibland kommer det in katter som har råkat ut för något som kräver kostsam och långvarig veterinärvård. Vi försöker ge dessa katter veterinärvård men veterinärkostnaderna är en stor och tung utgiftspost för oss. För att kunna få lite extra hjälp till vård av dessa katter finns nu detta konto, där man kan sätta in ett bidrag till katter som behöver mer hjälp.

Vill du också hjälpa en katt så skicka ett bidrag till Pg 30 06 54-1, märk betalningen med Till Zafiras minne.

Eller Swishnr:  1233384872


Pengarna kommer att användas till föreningens katter enligt styrelsens beslut.