MORRIS

MORRIS


Kön: Hankatt

Född: 2016-07-01

Färg: Svart

Pälstyp: Kort

Status: Morris är en mycket social och kärleksfull grabb på 7 år. Han bor ihop med sin syster Ester från samma kull. Morris vill alltid prata och sover gärna i knät, i sängen och hänger med runt i huset när man fixar med saker. Han är ett litet matvrak och älskar att leta efter godis gömda i leksaker. Varje chans han får så kommer han och ska pumpa och mysa i knät i soffan. Han är precis som sin syster väldigt social och har inga problem med mycket folk eller främlingar.


Desto mer folk desto mer uppmärksamhet får han, vilket han tycker är toppen! Till skillnad från Ester så har Morris en väldigt lång svans trots att de är från samma kull och mamman är Manx. Han är även han nöjd med att vara innekatt och har inte visat något intresse för att gå ut men de ska ha varit ute tidigare när de bodde hos sin tidigare ägare och trivdes med det med. Morris och

Ester har bott med varandra sen dem var små och trivs bäst med att bo ihop och ska därför få fortsätta göra det. Den här grabben kommer och hoppar upp för att säga godmorgon varje dag i sängen. Det är svårt att hitta en bättre duo än Ester och Morris och de förtjänar det bästa hem de kan få!


info@kattinorr.se


 

Morris nr 2
Morris och Ester1
Morris och Ester2