MOLLY

MOLLY

Kön : Hona

Född: 2017-08-15

Färg: Bruntabby 

Pälstyp: Korthårig 

Status: Kastrerad, chipmärkt, vaccinerad

 

Molly är en katt som varit i föreningen länge. Hon är otrolig social och kelig, spinner och kramas så fort man lyfter upp henne. Hon har en del energi och tycker om att leka med spö och vippor. Hon kan bli överstimmulerad när man leker med händer och ta tag i men det är inte hårt.


Varför hon har varit i föreningen länge är för att hon har svårt för förändringar, ex. om någon ny flyttar in, eller annat. Hon blir lätt stressad. Man behöver se till att lådorna är rena och att man bäddar slätt i sängen så att hon inte kissar där (dvs man måste ha ett förebyggande mindset). I stödhemmet så har det funnits en mjuk fluffig filt för henne att ligga på. Då har risken för felkissande minskat.


Hon söker ett lugnt och stabilt hem, utan barn och andra djur, där man är hemma mycket. Hon är den perfekta katten för den som har den tiden som krävs för att hon ska bli trygg i hemmet. När hon väl är trygg så sker det nästan inga olyckor. Men det är viktigt att vara förebyggande (speciellt i början) och när man åker bort.


Hon kan vara ute om det är en lugnt lantligt område med långt till bilar.


Vi hoppas det rätta hemmet finns där ute till fina Molly!info@kattinorr.se

Molly_5
Molly _1
Molly_4
Molly_3
Molly_2