ESTER

ESTER


Kön: Honkatt

Född: 2016-07-01

Färg: Svartsköldpaddsfärgad

Pälstyp: Kort

Status: Ester är en mycket social dam på 7 år som bor ihop med sin bror Morris från samma kull. Ester är otroligt gosig på kvällen och vill gärna buffa på dina händer, huvud och ligger och sover på din bröstkorg under natten. Hon har sin favorit plats uppe på kudden i soffan så hon får ligga själv men nära er när ni tittar på TV.


Hon är inte lika pratsam som sin bror men hon är alltid i närheten och kommer när man kallar. Hon älskar att pumpa på filtar och leka med spö. Ester har bara en liten stump istället för en svans då hennes mamma är en Manx och pappan är okänd. Lite nyfiken på att gå ut är hon men är också helt nöjd som innekatt.


Innan hon kom till sitt stödhem så har hon bott i en familj tillsammans med barn och sin bror och trivts mycket bra med det. Hon har inga problem med främlingar eller med mycket människor utan blir snarare exalterad för att många klappar henne. Hon och hennes bror Morris är som syskon är, de bråkar lite, leker men ligger också och pustar varandra och är oskiljaktiga. Därför är det bestämt att de ska flytta vidare till sitt permanenta hem tillsammans.


info@kattinorr.se


 

Ester 2
ESTER
Morris och Ester2
Morris och Ester1