PUMA

PUMA

Denna fina katt behöver ett nytt hem pga av en förändrad familjesituation, en flytt.  


Puma heter han och är född 21/03/06. Han är kastrerad, har fått sin första vaccination och han är ID-märkt. Puma är en kärleksfull katt som gärna vill bli klappad. Han kommer och sitter i ditt knä ibland. Han är sprallig och vill gärna springa runt och leka. Han älskar att vara ute så vi ser gärna att han får komma till ett hem som kan erbjuda utevistelse. Han brukar nu sova i min sons säng på nätterna eller sover i sitt kattträd:) Älskar sitta i en kartong:)


Anledningen att vi nu måste sälja honom är att det har blivit alltför många förändringar i hans liv på kort tid (flera flytt) och det påverkar hans mående negativt. Han har svårt för förändringar i början vilket kan visa sig i hans beteende men med Feliway och foder som lindrar stress så kan det motverkas.


Vi bor i en by i Norrbotten 2- 3 timmar från Skellefteå, Boden, Piteå, Luleå o.s.v. och kan åka med honom till ett nytt hem.


Vill så gärna att han ska få möjlighet till utevistelse då det visat sig att han mår bra av det.  Ett fint beige kattträd, toalåda, koppel, leksaker, bollar, nagelklippare, kam, sand och torrfoder medföljer.

1500 kronor för honom och allt som ingår.


Hoppas att han får ett kärleksfull hem som han förtjänar.

 

 


Kontakt: Samra

mobil; 073-6310402 


Samara1
samara2
samara3
Samara5
Samara6