Mira

Mira


Kön: Hona
Född: 2018
​​​​​​​Färg: Vit och svart
Pälstyp: Korthårig

Status: Kastrerad, vaccinerad och chipmärkt vid flytt.

Innekatt


Mira kom in till föreningen i februari i år. Hon hade bott i en ladugård och blivit matad, men aldrig fått känna kärlek från någon människa. 


Här är Miras egen berättelse:

Hej, jag heter Mira och jag bor i ett stödhem i Boden. Första tiden låg jag gömd i en låda på högkant(klätterträdshus). Nu gillar jag att bli kliad med en "kli-pinne", som stödhemmet kallar det.

Sedan hittade jag myskojan som är i klätterträdet, och där ligger jag och vill bli kliad. Jag har fått igång min spinnmaskin, den var lite ringrostig men när den väl kommit igång så spinner jag högt!


Jag har nu fått inviga kattgården När husse satte ut växter där som skulle härdas blev jag nyfiken och tassade ut dit. Det är härligt med uteluft! När det kommer något flygfä är det jättekul att tassa och leka med det.Jag ligger och kollar på kattgubben Pontus som är bofast här,  och grannens katt Klotis.

Jag är inte kräsen i maten, utan allt är gott.

Lådan sköter jag bra. Det är fortfarande ett bra tag kvar innan jag känner mig trygg, men det går framåt för mig, säger husfolket.

Man måste ha tålamod med sådan katter som jag är. Det är ju bara jag som vet hur mina upplevelser var innan jag fick bli en föreningskatt. Kom gärna och hälsa på och hjälp mig bli trygg :)Mira ska vara innekatt, vara ute i kattgård eller innätad balkong.
Kontakta info@kattinorr.se för mer information.

MIRA
Mira_3

Föreningen Kattakuten i Norrbotten

info@kattinorr.se

Plusgiro: 30 06 54-1

Swishnr: 12 33 38 48 72