Zelda och Killer
ZELDA och KILLER
Killer1
Zelda1
Zelda och Killer

Dessa två fina katter behöver ett nytt hem. De ska flytta tillsammans.


Zelda (grå/beige spräcklig korthårig) är en kastrerad hona som är halvbengal. Hon är en liten diva och vill ha det på sitt sätt. Hon är otroligt gosig och kurrar oftare än hon inte gör det. Denna dam är väldigt tokig i mat av alla dess slag och det går inte att vända sig om om du har en macka på bordet, för då är den i Zeldas mage. Hon pratar liksom Pirre (finns på en annan omplaceringssida) ganska mycket och vill gärna få svar. Hon är otroligt smart och kan ibland göra hyss som man inte ens förstår hur hon lyckats med. Hon fräser när man klipper klornamen är så nöjd efteråt då hon vet att det vaknas godis. Hon ÄLSKAR att busa med leksaker på pinne, gärna med fjädrar och kan då hoppa säkert en meter upp i luften.


Killer (svart/brun långhårig) är den långsamma ”ledaren” har jag fått för mig iallafall. Han vankar fram och spanar ut över lägenheten. Han gillar att vara ute med koppel när vi är istugan och smaka på gräset. Han är ganska lat men ibland får han ryck och springer omkring och busar. Killer kurrar när vi klipper klorna och är ocksåallmänt gosig som egentligen alla fyra är. Han vill gärna ligga i knät eller ovanpå bröstet och sova. När han söker en sovplats vill han gärna ligga i den minsta lilla kartongen eller behållaren han hittar. En mysig stekpanna som ärliten går också att sova i tycker han. 

 

Gemensamt har dom att alla älskar mat, de äter just nu färskfoder från Mush och har ätit och mått bra på det i flera år. De har innan ätit blötfoder samt torrfoder och mår bra på det också men inte haft lika fin päls. De använder pellets i sina lådor men har innan haft vanlig kattsand utan problem. 

 

Kontakt:

Jessica Mellberg: karinjessicamellberg@hotmail.com


ZELDA och KILLER