SKRÅLLAN

SKRÅLLAN

Skrållan är en kastrerad hona på 8 år som söker ett nytt hem.  Hon är en blandraskatt med lång päls. Skrållan är en utekatt. På sommaren är hon mest ute medan på vintern gillar hon att ligga inne och sova. Hon är ingen riktig knäkatt, man får plocka upp henne och bära henne såklart, men i soffan gillar hon mest att sitta själv. Hon är nyfiken och vill gärna vara med, men sitter gärna bredvid istället för i famnen.


Anledningen att vi vill omplacera henne är för att vi nyss har fått barn och vi vet inte om hon går ihop med småbarn. Vi har upplevt att hon antingen har velat skydda barnet eller blivit avundsjuk på barnet för att hon själv blivit bortprioriterat. Hon har inte gjort något mot barnet men vi vågar inte chansa. Därför vill vi inte att hon hamnar hos en familj med småbarn.


Skrållan är inte van hundar ej heller att bo med andra katter. Hon har stött på andra katter ute med tror hon skulle trivas bäst som ensamkatt. Med henne följer hennes sovplats, matskål, klösträd, leksaker och mat.


Vi vill att det ska bli så bra som möjlighet för Skrållan och hoppas att hon kan komma till ett tryggt och kärleksfullt hem där hon får vistas ute mycket på sommaren.


Skicka mig ett mejl om du är intresserad och berätta vad du kan erbjuda henne.

OBS! Vi har inte haft tid/möjlighet att åka in och chippa henne med ett ny liten bebis i hemmet som tar all tid, men vi ska. Alternativ så står vi för det om hon hinner flytta.
Skrållan finns i Rosvik, en by utanför Piteå.


Kontakt: Lena Blomkvist
Lena_blomkvist@hotmail.com

073-8007263

 


SKRÅLLAN
Skrållan1
Skrållan2