SAMSON OCH GUNNO

SAMSON GUNNO

Två bröder som fyller 8 år i augusti skulle behöva komma till ett hem de förtjänar. Båda är väldigt sociala, keliga och matglada.

De är kastrerade, id-märkta, vaccinerade och försäkrade. 


Samson (den spräckliga) är lite känslig för viss mat och äter specialkost.

Gunno börjar få lite missfärgning på tänderna, men i övrigt har de inga kända fel. De har flyttat runt en hel del i livet (med samma ägare) och är därför väldigt duktiga på att anpassa sig till nya miljöer. Hundar, katter och småbarn accepteras efter de fått vänja sig lite.


De är fantastiska personligheter båda två!

Samson sover med oss på nätterna och älskar att ligga i solen. Gunno är som en hund och kan gå med oss till affären för att sedan vänta utomhus för att sedan följa med hem.

Båda är bra på att jaga så ett hus på landet där det behövs hjälp att jaga möss hade inte varit fel!


Vi har precis flyttat till en plats i Luleå där killarna inte trivs särskilt bra, iallafall inte Gunno. Han kommer hem med krigsskador ofta och verkar allmänt låg. Eftersom vi ägare har familjen i södra Sverige och även jobbar borta så blir de ofta lämnade med kattvakter som bara kommer för att mata dem. Killarna får därför inte det sällskap och frihet de behöver för att må bäst.


De behöver ett stabilt hem där de kan få ha sina rutiner och vara ute som de vill utan bråk med grannkatter. Det medföljer såklart grejer såsom kattlåda, vattenfontän, burar osv.De måste inte komma till samma hem. Samson skulle nöja sig med att enbart gå ut på somrarna och gillar inomhuslivet och att vara nära matte/husse, medan Gunno har större behov av att vara ute och vara ifred ibland. 


Rebecca Eriksson

eriksson.rebecca@outlook.com

0738366813

samson1
SAMSON2
GUNNO
GUNNO1