COCO CHANEL

COCO CHANEL

Detta charmtroll, fyra år i augusti, söker ett nytt hem pga av allergi. Hon är en tjej som älskar att leka kurragömma, leta godis, klättra i träd, jaga snöflingor och insekter. Hon har även koll på hur man fångar större objekt. Hon vill vara med där det händer, ligger gärna bredvid när man jobbar eller ser på TV. Hon myser gärna i sängen en stund vid läggdags och på morgonen.

 

Coco vill bo i hus och kunna vara ute. Mer under vår, sommar och höst och mindre på vintern när det är kallt. Hon har både GPS och Airtag och är inte ute på natten. Aldrig när vi är borta, inte heller hela dagar utan kortare och längre stunder och kommer alltid hem och kolla läget, säger hej och äter emellanåt. Om man går en promenad följer hon gärna med en bit.

 

Här har vi en katt med underbar päls och man ska vara medveten om att man behöver borsta och kamma den. Att bada gillar hon inte, men borsta tänderna är OK. Hon tar självklart med sig alla sina ägodelar, mat och sanden hon är van vid. Coco är fullt frisk, ingen sjukdomshistorik, kastrerad, försäkrad, vaccinerad, chippad och registrerad.

 

Hon har alltid gjort det hon ska där man ska göra det och aldrig klöst på någon möbel. Hon är inte van vid små barn eller andra djur. Jag tror att hon kanske eventuellt skulle uppskatta en kattkompis med rätt introduktion då hon är en ganska busig tjej.

 

Vi är mycket noga med att allt ska bli bra och kännas rätt. Saknar du en Coco i ditt liv och kan erbjuda henne ett tryggt och kärleksfullt hem? Skicka mig då ett mail och berätta om vad du kan erbjuda henne. Hon bor i Luleå.


Kontakt via mail: alice.agneta@gmail.com

 


coco6
coco5
coco4
coco3
coco2
Coco1
Coco Chanel