Moe

Moe är en mycket försiktig kattflicka som nu är redo för vidareutbildning i ett hem.

Moe kom in till föreningen i maj i år.

Hon hade gått ute väldigt länge och hennes päls var som en enda stor tova.

Det första vi hjälpte henne med var att få bli av med den hemska pälsen så att hon kunde röra sig utan att det stramade.


Hon går från klarhet till klarhet och behöver nu någon som vill ge henne ett tryggt hem, någon  som förstår hennes historia och utgår från att hon behöver mycket tid och förståelse.


Om man väljer att adoptera/köpa en skyggare katt får man vara med om en spännande resa, från skyggis till tryggis. Vi brukar säga att dessa katter behöver "extra mycket av allt" :). Kärlek, omvårdnad, tålamod, tid, gos, mutor ;) Det är underbart att få vara med från det första spinnandet till att man så småningom har en kisse som hoppar upp i sängen och vill gosa. 


Moe har nu en underbar päls, men hon ska aldrig behöva vara ute i kyla och regn som tovar ihop pälsen. Hon har bott med en ungkatt en tid, hon accepterar honom men är ganska självständig och vill gärna ligga högt uppe så att hon kan ha span på sin omgivning.


Är du intresserad av Moe, kontakta oss på info@kattinorr.se.

Hon är kastrerad, vaccinerad och chipmärkt.

Moe (2)
Moe (1)
Moe (4)
Moe (3)


Föreningen Kattakuten i Norrbotten  •   Org.nr: 802434-2340  •   info@kattinorr.se   •   Plusgirokonto: 30 06 54-1    •   Swishnr: 12 33 38 48 72