Kerstin

Kerstin fångades in i September och var mycket rädd till en början. Vi vet inte hur gammal hon är men troligtvis mellan 1-3 år.

Trots att hon aldrig tidigare haft mänsklig kontakt så visade hon tidigt en nyfikenhet på oss, det började med att hon kom fram och nosade på oss innan hon sprang och gömde sig igen.

Idag kommer Kerstin springandes när jag lockar på henne eller när det vankas mat - för är det något Kerstin gillar så är det att äta mat. När hon tycker att det gått nog så länge sen hon fick mat kommer hon och säger till genom en lätt klapp på mina tår.

Vi har övat mycket på beröring och numera låter hon mig stryka henne över ryggen och ända ut på svansen och då spinner hon högt.

Nu gillar hon det såpass mycket att hon till och med söker upp mig för att bli klappad.

Hon bryr sig inte om plötsliga ljud men är inte så förtjust i hastiga rörelser.

Kerstin är full av lek och energi, bästa leksakerna är bollar, både hårda och mjuka men även små gosedjur eller en strumpa går an. Hon bor med två andra katter idag och har inga problem med det, hundar är däremot inte roliga.

Sen hon kom in i värmen har hon inte visat minsta intresse för att gå ut, hon verkar väldigt nöjd inne.

Kerstin har inte tagit sönder en enda grej, sköter lådan felfritt och klöser på sitt klösträd.

Med tanke på vart hon började så har hon har gjort fantastiska framsteg på relativt kort tid.

Man har en väldigt fin vän i Kerstin om man har tålamod och förståelse för att hon behöver ta saker och ting i sin egen takt.


För mer info kontakta info@kattinorr.se


Kerstin (4)
Kerstin (5)
Kerstin (2)
Kerstin (3)
Kerstin (1)


Föreningen Kattakuten i Norrbotten  •   Org.nr: 802434-2340  •   info@kattinorr.se   •   Plusgirokonto: 30 06 54-1    •   Swishnr: 12 33 38 48 72