Stöd oss

Gåvor och sponsring

 

Föreningens verksamhet är helt och hållet beroende av generösa människors bidrag och medlemsavgifter.Vi säljer vår kalender som blir populärare och vi finns även ute på marknader och andra tillställningar. Vi kommer även starta en webbutik som man kan gå in på från websidan.

 

Pengagåvor

Om man vill skänka en slant går det bra att sätta in beloppet på vårt bankgiro plusgirokonto 300654-1 Märk inbetalningen med "Gåva".

Om du vill swisha en gåva använder du nummer 12 33 38 48 72 (självklart helt valfritt belopp).

 

Kattsaker

Vi får ofta frågor om vi tar emot t.ex. klösmöbler, kattlådor, transportburar, leksaker, o.dyl. och det gör vi självklart. Om det handlar om begagnade saker så vill vi att de ska vara hela och rena.

 

Foder

Vi tar tacksamt emot burkmat då vi alltid har många munnar att mätta. När det gäller torrfoder har vi valt att enbart servera våra gäster högkvalitativt torrfoder som vi köper direkt från Royal Canin. Vi vill hålla oss till en sort då de flesta kattmagar mår bäst av inte byta foder i onödan eller för ofta. De katter som är i behov av veterinärfoder får naturligtvis det. Om man vill skänka denna typ av foder vill vi helst att förpackningen är oöppnad.

 

Kattsand

Kattsand går naturligtvis åt i parti och minut, så det tar vi också gärna emot om den är klumpbildande.

 

Shoppa på nätet

Om du ska handla via nätet kan du stödja Föreningen, utan att det kostar dig något extra, genom att gå via Sponsorhuset.

Du kan även handla i vår egna webbutik!

 

 

 

HJÄRTLIGA TACK PÅ FÖRHAND!

 

 

Föreningen Kattakuten i Norrbotten • Org.nr: 802434-2340 • info@kattinorr.se • Plusgirokonto: 30 06 54-1 • Swishnr: 12 33 38 48 72