Sotis

Sotis ca 7-8 år gammal.

Jag ska få barn och vet inte hur mycket jobb det kommer bli med detta så jag tänkte på att omplacera min fina katt sotis.

Jag vill helst inte lämna bort honom men tänker att det kanske är det bästa.

Jag kan också tänka mig om någon vill ha honom inneboende ca sex månader sen kan man se hur det fungerat och om jag möjligtvis kan ta tillbaka honom. Fast förstår om det då uppstått ett intresse att jag får lämna honom.

 

Han kom till mig från kattakuten då var han 4-5 år. Jag döpte honom till sotis. Han har vuxit upp i ett hem med sin systerkatt. En kvinna som blev dement fort och kattakuten fick överta.

Han verkar väl omhändertagen med fin blank päls. Men lite skygg också.

 

Han har bott hos mig i tre år. Han är lugn . Intresserar sig för en person eller två. Lite skygg när det kommer nya människor .

Han är snäll och innekatt.

Äter hård och mjuk mat. Inte varit ut då han verkar rädd för kopplet.

 

Har i perioder bott tillsammans med andra yngre tjejkatter från kattakuten som han kommit bra överens med. Lite svårare med dominanta hanar. Han verkar bli stimulerad av kontakt med andra katter men samtidigt trivs han i ensamhet men en person verkar det som också som variation.

 

Mycket god och fin lugn katt. Kan sova i sängen bredvid eller på magen kelig men även självständig. Gillar inte riktigt att bli lämnad på dagen då jamar han. Kan bita ifrån om man kliar han på magen om han inte vill. Mycket fin vän och sällskap.

 

 

Maila för mer information. Aktuellt från december 2018 någon gång eller enligt överenskommelse.

 

Ingeborgmariek@gmail.com

mvh Marie Luleå.

 

 

 

Sotis

 

 

Föreningen Kattakuten i Norrbotten • Org.nr: 802434-2340 • info@kattinorr.se • Plusgirokonto: 30 06 54-1 • Swishnr: 12 33 38 48 72