SIGGE SIRI

Sigge och Siri

Två fantastiska pälsklingar söker nytt hem!

Siri och Sigge är syskon, sex år gamla och har bott hos mig sen dagen de föddes, mamman var en högdräktig strykarkatt omhändertagen på mitt gamla jobb så renrasiga huskatter är de.

Väldigt tillgivna och okomplicerade katter.

Kastrerade, chippade, nyvaccinerade, regelbundet avmaskade.

Pälsvård, kloklippning och även bad vid behov är inga problem.

Sigge fick efter olycka operera bort ena ögat som tvååring. Inget som stör honom och det ger honom bara lite extra charm💕

 

Pga bebis i familjen (som just börjar upptäcka nöjet i att jaga katter), allergi och ändrad boendesituation över vintern som skulle tvinga dem att vara innekatter 3,5 månad och trängas med hela familjen i en etta känner jag att de förtjänar bättre.

 

Kravet är att de får fortsätta vara utekatter, helst inte mitt i ett samhälle eller stan. Tror också att de skulle uppskatta lite lugnare hem utan småbarn som jagar dem, även om de är snälla och går undan istället för att säga ifrån.

 

Hoppas verkligen det finns en vänlig kattmänniska som kan öppna upp hem och hjärta för dessa fina och väldigt älskade kissar!

Mer information om dem kan lämnas på PM eller telefon.

Priset är 500kr/katt som går till välgörande ändamål. Deras saker skickas med om intresse finns.

De har levt hela livet tillsammans, men är inte beroende av varandra så de kan flytta både tillsammans och var för sig.

 

De bor i Arjeplog, men transport kan hjälpas till med inom rimliga avstånd.

 

Mvh Marie Boström

 

norrsken_81@hotmail.com

0703592626

 

 

 

Föreningen Kattakuten i Norrbotten • Org.nr: 802434-2340 • info@kattinorr.se • Plusgirokonto: 30 06 54-1 • Swishnr: 12 33 38 48 72