Hobbit

Hej

 

Jag önskar omplacera min fina kattherre Hobbit då han tyvärr inte fungerar ihop med små barn.

 

Hobbit är världens kelsjukaste och mysigaste huskatt. Han är en busig kille på snart 3 år. Han älskar att ligga i knä och har stort behov av närhet. Han är en utomordentlig jägare! Han är en herre med stor personlighet och självförtroendet är det heller inget fel på!

 

Hobbit söker nytt hem på grund av att det har visat sig att han inte går så bra ihop med små barn.

 

Hobbit gillar att ligga i knä och sover gärna i sängen med matte/husse. Han är självklart rumsren och vill ha låda inne även om han oftast gör sina behov ute.

 

Hobbit är en pratglad och social kisse som tycker om att umgås med alla som kommer på besök i hemmet! Han är en matglad kisse.

 

Hobbit är van vid hundar och går bra ihop med dessa!

 

Hobbit har i perioder haft lite småklåda kring huvudet och öron. Han är tagen till veterinär för detta där de misstänkte eventuell allergi men besvären var så milda att de kunde lindras med lite örondroppar och i övrigt verkade inte Hobbit så besvärad så veterinären ansåg inte att behov av att utreda saken vidare i dagsläget.

 

Ett krav jag har är att Hobbit ska ha fortsatt tillgång till daglig utevistelse så han får fortsätta jaga och smyga i skogen. Gärna lantligt beläget hem men iaf tillgång till grönområde.

 

Hobbit är kastrerad, vaccinerad, chipmärkt och försäkrad i Agria.

 

Alla tillbehör medföljer.

 

Hobbit finns i Luleå.

 

Kontakta info@kattinorr.se för mer information

 

Föreningen Kattakuten i Norrbotten • Org.nr: 802434-2340 • info@kattinorr.se • Plusgirokonto: 30 06 54-1 • Swishnr: 12 33 38 48 72