Bamse

Pga. att personerna han bott med sedan 2012 är äldre och har fått ändrade levnadsförhållanden behöver vår fina Bamse ett nytt kärleksfullt hem med människor som har tid och vill ha en lättsam katt som älskar att bli killad och gärna leker tillsammans med sin människa.


Då jag och min son tyvärr har svår pälsdjursallergi kan vi därför till vår stora sorg inte ta honom själva.


Bamse är chippad och kastrerad. Mogen ålder. Han är en fd. vildkatt som är oerhört tacksam. Han spinner när jag talar med honom.


Eftersom han varit vildkatt är han rädd för plötsliga, höga ljud och hastiga rörelser främst när han äter.


Han äter lite och vill snart ha mer mat så maten bör stå framme en stund. Han är kräsen med maten och vill gärna äta gott, Latz eller Gourmet Gold är ok.


Han vill bo lantligt och gärna ha möjlighet till utevistelse några timmar på sommaren. Går på låda om han inte vill gå ut.

Han vill helst vara inne mest hela tiden på vintern när det är kallt. Duktig på att jaga.


Bamse är en av de mest kärleksfulla och finaste katter jag träffat och jag hade så fruktansvärt gärna velat behålla honom...

Men jag tror att det allra bästa för honom är att komma till en familj som verkligen kan ge honom all kärlek han förtjänar.


Det är viktigt att han får ett kärleksfullt hem med människor som kan ge honom mycket kärlek.


Jag vill gärna träffa dem och att de får träffa Bamse så vi ser att personkemin stämmer. Han bor i centrala Pajala.


Ni når mig på 0702040918.

Hälsningar Malin

BamseFöreningen Kattakuten i Norrbotten  •   Org.nr: 802434-2340  •   info@kattinorr.se   •   Plusgirokonto: 30 06 54-1    •   Swishnr: 12 33 38 48 72