Bentley

Bentley

 

Bentley föddes på en återvinningsanläggning i Norrbotten. Det var en tuff uppväxt, och många faror hotade ständigt. Det var ont om mat och det var många katter som skulle dela på det lilla i matväg som de fick tag på. Området var hårt trafikerat av lastbilar och truckar som lastade av stora mängder återvinningsmaterial. Marken var täckt med trasiga glasflaskor, vassa konservburkar, plast och returmaterial. Katterna var smutsiga och sökte ständigt efter något att äta.

 

 

Bentley har inte haft människokontakt under sin uppväxt men han har ändå visat att han börjar våga lita på oss tvåbeningar.

 

Vill du vara med och hjälpa Bentley med den utbildning :) han behöver för att utvecklas från skyggis till tryggis? Bara han får en trygg plats högt upp och får ha med sig sin trygga lya är han klappbar och börjar gilla att bli kliad, trots att han inte riktigt vill erkänna det ännu! Han sköter kattlådan perfekt.

 

Bentley är kastrerad, vaccinerad och chipmärkt.

 

Han finns i ett stödhem i Boden.

 

Kontakt via info@kattinorr.se

 

 

 

Föreningen Kattakuten i Norrbotten • Org.nr: 802434-2340 • info@kattinorr.se • Plusgirokonto: 30 06 54-1 • Swishnr: 12 33 38 48 72